Pichardt’s Restauranter

Kvalitet og lokale råvarer er i højsædet på Pichardt´s Restauranter. Men ligeså vigtigt er det for ejerne Jeanette (tjener) og Christian Pichardt (kok) at tage et socialt ansvar. De ansætter gerne medarbejdere, som har brug for en hånd til at komme i gang på arbejdsmarkedet.

Pichardt’s er en alsidig virksomhed: Restaurant Generalen i Herskabsstalden ved Tranekær Slot, event- uddannelses- og kursusvirksomhed samt b&b og syv hotellejligheder i to ejendomme i landsbyen.

Jeanette og gemalen, som kommer fra Helsingør, tilbragte i 2003 et døgn på Langeland sammen med deres dengang to børn. De forelskede sig hovedkulds i øen, bosatte sig i Bøstrup og har siden drevet flere restauranter i Rudkøbing og Svendborg.

I 2010 åbnede Generalen som sommerrestaurant, og i 2015 besluttede de at koncentrere deres aktiviteter i Tranekær. Deres ambition er at drive en helårsforretning i et område, hvor sommerturister udgør hovedparten af underlaget i branchen. Derfor satser de også på selskaber, undervisning og kurser og på at tiltrække endagsturister fra Svendborg og Sydfyn til at fylde restauranten i weekender.

Jeanette Pichardt er med i Business Netværk Langeland, fordi det er rart at sparre med nogle, der ser verden på en anden måde end en selv.

– Jeg får feedback på min hverdag og en god dialog i et fortroligt rum, siger hun.

Pichardt’s Restauranter
Jeanette og Christian Pichardt
Slotsgade 82
5953 Tranekær
T 6253 3303 / 3124 8454
M pichardts@mail.dk
W www.housepichardt.dk