Janne E Design

Janne E Design fremstiller personlige smykker i mange forskellige materialer. Hun sælger eget design i butikken De Gyldne Gemakker i Tranekær og tager desuden imod bestillingsopgaver. Der ligger mange følelser og historier i smykker. Janne arbejder blandet med at redesigne gamle smykker, hvis man fx gerne vil bevare affektionsværdien i et gammelt smykke, men samtidig forny det og gøre det til ens eget personligt smykke.

Janne har haft værksted og butik i Nyborg i mange år, men da tiden gik med administrative opgaver og der ikke blev plads til det kreative, solgte hun forretningen og startede Janne E Design.

Tiltrukket af kunstnermiljøet, den dejlige natur og de billige huse flyttede Janne i 2011 forretningen til Langeland.

Her opstartede hun De Gyldne Gemakker hvorfra smykkerne sælges. Desuden holder hun smykkekurser og holder et årligt julemarked i det gamle hønsehus. I 2017 åbnede Orangeriet med salg og is og kaffe og kage. Orangeriet har desuden en kok tilknyttet og kan holde små arrangementer og selskaber for op til 30 mennesker. Orangeriet har skabt stor trafik til smykkerne i De Gyldne Gemakker, og har også fået de lokale til at vise mere interesse, hvilket glæder Janne meget.

Netværket har givet Janne inspiration og fællesskab. Netværket kan skabe mere gang i Langeland – og vise at der allerede ER gang i Langeland.

Janne E Design
V/Janne Egstrøm
Lejbøllegårdvej 11
5953 Tranekær

Butik og Cafè:
De Gyldne Gemakker /Orangeriet
Botofte Strandvej 2
5953 Tranekær

T 238 137 20
janne@egstroem.nu
www.jannee.nu
F degyldnegemakker