Erhvervssurfing

Business Network Langeland inviterer til surfboardmøde på Langeland for første gang nogensinde.

Business Network Langelands næste møde, den 8. oktober klokken 17 i Nowhuset, er et såkaldt surfboard som vi præsenterer i samarbejde med Fremtidsfabrikken i Svendborg. Mødet er åbent for alle interesserede, og altså ikke kun for netværkets medlemmer. Men man skal tilmelde sig. Det er en enestående mulighed som altså præsenteres for første gang på Langeland.

Vi får besøg af 4 virksomhedseksperter som tilsammen udgør det panel som rådgiver dagens surfboardere.

Er man som selvstændig løbet ind i udfordringer som man efterhånden er træt af og kan ikke umiddelbart finde løsningen. Står man overfor en større beslutning som kan få stor betydning for ens virksomhed? Har man glemt hvorfor man startede sin virksomhed og sin iværksætterrejse? Har man allerede tømt sit netværk for gode ideer, og mangler at få 8 friske øjne til at se på sin problemstilling, så er Surfboard svaret.

To selvstændige vil præsentere hver sin virksomhed og sine problemstillinger foran et panel bestående af 4 erhvervspersoner med hver deres baggrund. Efter præsentationen giver panelet feedback på problemstillingerne. De tager udgangspunkt i deres egne erfaringer, branchekendskab, de ser ofte noget man ikke selv kan se.

Ud over panelet vil der være en facilitator fra Fremtidsfabrikken til stede, som vil styre slagets gang