Bliv medlem

BNL´s medlemmer er virksomheder og enkeltpersoner, bosiddende eller beliggende på Langeland, og som i en eller anden form driver selvstændig virksomhed.

Selvstændig virksomhed kan også være freelancearbejde, erhvervsprojekter, frie agenter mv.

Formålet med BNL er at medvirke aktivt og positivt til udviklingen af erhvervslivet på Langeland. Primært blandt BNL medlemmer, og sekundært blandt andre interesse grupper med samme formål.

Nye medlemmer kan optages hvis de kan identificerer sig med formål og metode, samt ønsker at deltage aktivt i BNL arrangementer. (Læs vedtægter og Leveregler)

Der afholdes 10 ordinære netværksarrangementer om året. En gang månedligt, den anden mandag i måneden, i tidsrummet kl 18.00-20.00.

Som medlem betaler man kontigent for et halvt år af gangen. Beløbet er kr. 500,-  pr. halvår, dvs. kr. 100,- pr. netværksmøde. (Beløbet tillægges ikke moms).

Deltagerbetalingen er til at dække udgifter i forbindelse med netværksarrangementer. Det dækker bl.a. honorar og vin til foredragsholdere, leje af lokale, julefrokost og lignende.

Udfyld formularen hvis du ønsker at blive medlem af Business Network Langeland. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ansøg om medlemsskab

Få 2 GRATIS Netværksmøder inden du beslutter dig for fast medlemsskab